Bébi sasquatcht láttak

2012.09.04. 17:49

A szemtanú Doug egy multinacionális vállalat egyik fejese, 1000 ember tartozik alá. Az eset Floridában történt, Orlandoban. 2012. január 15-dikén elindult kempingezni, hogy kipihenje a munkahelyi stresszt. Életre szóló élményben volt része. Épp az Ocala erdőben vezetett, amikor a kocsija hirtelen beragadt a puha homokba, a férfi kiszállt a járműből, majd elkezdte kiásni a kerekeket a puszta kezével. Amikor felállt, hogy nyújtózzon, hirtelen egy kő repült ki a fák közül, eltalálva a férfi bal combját. A férfi a bokrok felé pillantott, és mintha mozgást látott volna, majd az a valami rámorgott... A hangja olyan volt mint egy mérges macskáé, de sokkal mélyebb, majd átment egy mély gurgulázó hangban. Doug beugrott a kocsiba, ekkor meglátta a teremtményt. Emberszerű volt, de a bundája világosszürke. Az arca majoméra hasonlított, de az orra emberszerű volt, de laposabb és szélesebb. A karján és a lábán sokkal sűrűbb bunda volt, míg a hasán és a mellkasán kevesebb. A teremtmény egy perc múlva átsétált az úttesten, a nyomában egy fiatal állat, ami láthatólag esetlenül járt, a karja pedig a térdéig lógott. Ahogy áttértek az úttesten, az anyaállat felvette, majd eltűntek a fák között...

A bejegyzés trackback címe:

https://kriptid.blog.hu/api/trackback/id/tr534755143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KMJ 2012.09.04. 22:08:56

Kicsit úgy képzelem el őket mint az orkokat XD. Egyébként gugli képkeresőben a Floridai erdőknél egy csomó szürke törzsű fa jött ki, vagyis lehet, hogy ott is a fák kéregszíne jelentős hatással van a majomemberek szőrzetére.
Az viszont furcsa még számomra, hogy nem sebesült meg a hapsi a kőtől, elképzelhető, hogy nem is akart jelentős sérülést okozni vele a sáskvács, úgy értem, hogy nem egy vérengző fenevad, ami előbb széttép és aztán gondolkodik, hanem lead egy figyelmeztetőlövést a szorult helyzetben, de az is lehet, hogy csak szimplán gyenge dobásra sikeredett... amit annyira nem hiszek, mert ráadásul a combját találta el, ami a legkevésbé fáj, de az is lehet, hogy nem volt tisztában a gravitáció lefelé húzó erejével XD.

LacikaJrockLove 2012.09.04. 23:21:19

Ha egy multinacionális vállalat egyik fejese, akkor mi a teljes neve? gondolom nem csak doug

Néma Bob · http://kriptid.blog.hu/ 2012.09.04. 23:23:41

@KMJ: Szerintem meg egyszerűen védte a területét, és ismeri annyira az embert, hogy tudja veszélyt jelent a kicsinyére. Az anyaállatok amúgy is agresszívabbak ilyenkor. Hmmm... Az is érdekes, hogy Florida elviekben a skunk ape körzete, de akkor mit keres ott a másik fajba tartozó sasquatch?

maskedmagicianfan · http://kriptozoologia-kitalalt.blogspot.com/ 2012.09.05. 15:20:06

Akkor lehet, hogy a Skunk Ape szürke színváltozata volt. Végül is, ha meglátsz egy majomembert nem mindenki tudja hirtelen eldönteni, hogy az egy bigfoot, sasquatch, yeti, skunk ape, stb....

KMJ 2012.09.05. 16:31:19

@Néma Bob: Egyébként az eredeti forrásban is leírják, hogy nőstény volt a nagyobbik egyed?, csak azért, mert a szövegedből semmi nem utal nekem arra, hogy nőstény lett volna, tehát arra is nagy esély van, hogy apa volt.

Anti Kőműves 2012.09.17. 14:44:30

ELLENÁLLÁ!

FELSZOLITOM A BLOG IRÓJÁT HOGYAN HADJA ABBA A BLOGGOLÁST MERT HAZUG

ELLENÁLLS

HA KÉT HÉTHEN BELŰL NEM KŐTI KI A NETJÉT AKOR KÜLDŐK AZ ELLENÁLLÁSTÓL KÉT EMBEREM ELLENÁLLÁS

Lyphian 2012.09.17. 17:23:39

@Anti Kőműves: Ugat, de nem harap. Meg írni sem tud xDD

KMJ 2012.09.18. 18:52:45

Az én szememet inkább az szúrja, hogy körülbeül ugyan olyan a módszere mint a főellenségeinek, vagy az is lehet, hogy igazából szabadkőműves bérenc...
süti beállítások módosítása