Nagyláb???

2011.07.14. 18:10

Hát emberek ez vagy erősen Hoax gyanús, vagy talán az eddigi legjobb videó a nagylábúról, amit Kansasban vettek fel a reggeli órákban. (bár az a lapát fül elég érdekesen himbálózik a levegőben :) )

Mindenesetre be linkelem a videót, és várjuk a kommenteket. Szerintetek mi, vagy ki látható a felvételen? A Bigfoot? vagy egy idióta aki be öltözött valami álruhába?

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dtMvGki7ii0

A bejegyzés trackback címe:

https://kriptid.blog.hu/api/trackback/id/tr113067755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mormoth 2011.07.14. 19:49:41

Nem tudom, lehet, hogy nem hoax, de nekem a testarányai kicsit furcsák... Olyan túl tömzsi és emiatt nem vehetőek ki jól a végtagjain a hajlatok, nem látszik a könyöke és a térde, ez kicsit jelmezre vall, ráadásul a nyaka sem túl életszerű, mintha egy vállig lenyúló maszk lenne. Ráadásul én mindenképp közelebb mentem volna, vagy ha nem, akkor nem rángatom így a kamerát... Nekem kicsit kamu szagú, de akár igaz is lehet, ki tudja!?

amanojaku 2011.07.14. 23:28:21

nem bírnak egy jó képet és mozgóképet sem csinálni semmiről??!!!! annyira tud idegesíteni, amikor lát valamit egy pillanatra, aztán elkezdi rángatni a kamerát. rohadt idegesítő..

bocs hogy dühöngök, de tényleg zavaró:D

Spirit_Hunter 2011.07.15. 10:15:37

Az egy dolog hogy fura a felvétel. Nem tudom minek rángatja a kamerát.. De szerintem eléggé kamunak tűnik a dolog. =( Túlságosan emberi a mozgása és ahoz képest , hogy mennyire sipákoltak nem szaladt el?!
Nah meg a fülei.. :D
süti beállítások módosítása