Caddy-az igazság ideát van

2011.07.28. 17:52

Hölgyek és urak!

Egy kissebb, ám szintén világhírű hírt szeretnék veletek megosztani, ami az amerikai Caddy, vagyis a Cadborosaurus legendáját hivatott leleplezni. Igaz, bár a fényképet és a cikket, amit be fogok linkelni, sajnos 1 év csúszással, de ti is láthatjátok. A cikk 2010-ben jelent meg, és egy olyan fényképet mellékeltek, ami minden kétséget kizáróan valódi, és a legendás Caddy-t, a Loch-nessi szörny testvérét lehet látni rajta. De inkább lássuk a képet.

Mint látható, ez a kép túlságosan is valós szerű, illetve a szakértők is megállapították hogy nem hamisítványról van szó. A képen egyértelműen egy ismeretlen kígyó szerű lény látható, és megmerem kockáztatni, hogy ez a kép a legjobb amit eddig lehetett látni a lényről. Semmi olyasmi nem fedezhető fel hogy egy bálna vagy egy delfin látható a képen, de még csak az sem stimmel hogy akár több delfin is látható. Főleg a kettő középső hurok nagyon árulkodó jel. Ilyet egyetlen ma létező ismert élőlény sem képes csinálni, maximum a tengeri kígyók, vagy mondjuk a murénák, de azok nem nőnek ekkorára. Személyes véleményem az, hogy amit a képen látunk, az Caddy, egy eddig ismeretlen tengeri ős kígyó, vagy valamilyen másfajta vízi lény lehet, de semmiképpen sem egy ma ismert, hivatalosan is az állatrendszertanban megtalálható állat. Sajnos még mindig odaát van az igazság, de talán még egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz hogy megértsük, és meglássuk bolygónk eddig ismeretlen arcát amit eddig annyira féltve őrzött.

A bejegyzés trackback címe:

https://kriptid.blog.hu/api/trackback/id/tr253107802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mormoth 2011.07.28. 19:07:43

jobbra az utolsó hurok elég érdekfeszítően vékonynak tűnik...de ki tudja?!

Metal_Castiel 2011.07.29. 08:36:06

Olyan, mint egy földi giliszta, csak vízben. :D De amúgy érdekes.

ammondó 2011.07.29. 18:20:29

A kép aláírásában azt írják, hogy négy tengeri vidra látható a képen.
De amúgy, nem rossz kép.

Primevalboy 2011.07.29. 22:24:05

Tengeri vidrák? Hogyne, ez egy nagyon valószínű ötlet! Már csak azért is, mert ez egy tóban készült. A tengeri vidra nem fordul elő édesvízben. És semmi nyomát sem látni annak, hogy szősö lenne. Ráadásul az első és az utolsó púp gyanúsan emlékeztet egymásra.

ammondó 2011.07.31. 21:23:22

Nem akarok kötekedni, de szövegben írják, h a Vancouver melletti Mount Doug Park Beach-en fotózták, ami pedig a Csendes óceán egy öblében találtatik.
Tetszik az oldal, meg jók a cikkek is.
Csak úgy érzem, hogy néha kicsit többet láttok a dolgok mögött mint ami van. Biztos vagyok benne, hogy ezen lények jó része létezik, csak ezeket a kis foszlányokat nem lehet bizonyítékként kezelni, mint ahogy a fenti cikk igazából azt pedzegeti, hogy aki akar ebbe simán az említett kriptidet látja, holott, nem azt ábrázolja.
De elfogadom, hogy szerintetek az látható a képen, én se tudom, nem voltam ott, lehet a fotós se tudta, mit kap le.

KMJ 2011.10.28. 18:08:43

A két középső púp teknős alakú:D
süti beállítások módosítása