Üdvözlök mindenkit.

Megszaporodtak a hatalmas krokodilok a bolygón.

2011 szeptember 4-én, Manilában, azon belül pedig Philippines város közelében egy gigantikus krokit sikerült elfogniuk az embereknek. Ez a kroki hála az égnek nem végzett olyan sok emberrel, mint a Floridai társa. A helybeliek csupán 2 áldozatról tudnak. Egy halászt, illetve egy vízi bivalyt rántott le a víz alá még júliusban. Egyébként egy sósvízi krokodilról van szó.

Nézzük a méreteit: 6,4 méter hosszú, és 1075 Kg a súlya.

Több mint 100 ember kellett ahhoz hogy a krokit fel tudják húzni a rámpán keresztül a teherautóra, ami 830 Km-rel távolabb vitte az állatot Philippines városától, egy természetvédelmi mocsaras területre. Miután az állatot elfogták, több mint 37 ezer ember vonult ki az utcára, mert mindenki látni akarta a gyilkos szörnyet.

Még egy aprócska dolog. Miután lemérték az állatot, nevet is adtak a falubeliek neki. Gomek lett a krokodil neve, és bár nagyon megkedvelték az állatot, nagyon örültek neki hogy elszállították a lakott területekről.

Hála az égnek, ez a történet jól végződött. Leszámítva azt a szerencsétlen horgászt, akit megölt júliusban. De legalább mégsem fogják megölni, mint a floridai krokit, akiről sajnos még mindig nincs semmi információ hogy már elkapták-e vagy sem.

Így a hír végére be szúrok 2 képet is Mr Gomekről. Szép nagy dögről van szó:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kriptid.blog.hu/api/trackback/id/tr813211273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása