A mamutos bejegyzésembe említettem, hogy fotó készült a Nepáli Stegodonról. Ez utóbbi lent látható. Köszönet Sch. Lacinak, az index kriptozoológiai fórumáról.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kriptid.blog.hu/api/trackback/id/tr921939693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bioLarzen 2011.01.21. 22:40:22

"In the Bardia National Park in Nepal, there is a population of Indian Elephants which, possibly due to inbreeding exhibit many Stegodon-like morphological features." (Forrás: en.wikipedia.org/wiki/Stegodon)

Elnézést, nem trollkodni jöttem, de azt kell mondanom, miután belenéztem jópár cikkedbe, hogy nem ártana kicsit jobban utánanézned a témáidnak, mert nem kevés esetén kiderült a kamuság, ileltve a félreértés és tisztázódtak a dolgok - amiről a cikkekben említés sem esik. Máskor meg, mikor magad is belátod, hogy valamit benéztél (előfordul mindenkivel, és becsülendő, hogy beláttad), akkor meg a cikkbe nem írod be utólag, csak a kommentekből derül ki, hogy már "tárgytalan" az ügy (Jebal-Barez)...

Tényleg nem kötekedni akartam.

További sok sikert.

bio
süti beállítások módosítása