Szemek az éjszakában

2010.05.28. 16:01

 

Ismerős történetek, gyakran szoktak ilyeneket mesélni a fiatalok a tábortűz mellet, hogy megrémisztik egymást. A horrorokban, mindig vérfürdő a vége. A valóságban ezek teljesen máshogy zajlódnak le.
Ilyen Narancssárga Szem. Az Ohioi Mainsfied mellett él. Nem vicc, ezt a lényt tényleg így hívja a modern folklór. Állítólag az útépítések miatti fakivágások szüntették meg az élőhelyét, ezért költözött az emberlakta terület közelébe.
1959-ben látta három tinédzser. Egy hatalmas, szőrrel fedett lény emelkedett ki a mocsárból, majd bújt vissza.
1963-ban hajtóvadászatot indítottak ellene.  1968. április 22-dikén egy csapatnyi gyerek üldözni kezdte baseball ütőkkel, zseblámpákkal és kötelekkel. Sarokba is szorították, de a lény elmenekült.
1991-ben két horgászra ijesztett rá a Willis pataknál. Nagy szerencséjük volt, hogy nem támadta meg őket.
A szemtanúk megegyeztek abban, hogy a lény majomszerű. De a szkeptikusok szerint egy idős remete, aki begolyózott, és egy narancssárga színű biciklilámpával vilogtatt. Ha még is remete, akkor nagyon jól tartja magát. 50-en éven keresztül rohangálni, úszkálni, meg rémiszget. Nem kis teljesítmény.  
Ezen a területen rémisztet még a Békaember. Ezek a lények általában Loveland városkájának közelébe tűntek fel. Az első észlelés 1955-ben történt. Egy vállalkozó három ilyen teremtményt látott az út szélén gyülekezni. 3 percig voltak ott. A lények 3-4 méteresek voltak, a fejűk békaszerű. Az egyik pedig egy „varázspálcát” tartott a feje felett, amiből szikrák jöttek ki.
17 évvel később egy rendőrtiszt látta, hogy egy ilyen lény ugrott ki a kocsija elé. Mikor lefékezett, az állat eltűnt az Ohio folyóban. De előtte a tiszt még meglőtte. Innentől gyakoriak voltak a jelentések. A legérdekesebb az volt, hogy a teremtmények technikai eszközöket is használnak, amelyek talán azt mutatják, hogy értelmes lények.
Egy másik agresszívabb lény Indianában tűnt fel Mrs Johnson és barátnője Mrs Lambe elmentek úszni, mikor 15 méterre a parttól Mrs Johnson lábát elkapta valami. Miután megmenekült a lény karmaiból, kiderült, hogy az zöld foltot hagyott a lábán, amely napokig ott maradt.
Az eset után Mrs Johnsont meglátogatta az Amerikai légierő ezredese. Utasította, hogy ne beszéljen a lényről senkinek.
Itt a kérdés. Mik ezek a lények? Vajon földönkívüliek? Vagy valami ősi intelligens faj maradványai? Ez megmagyarázná, hogy Narancssárga Szemet miért látták egy zölden világító ufóval egy időben? Erre a mindkettőre választ adhat.
Lehet, hogy ezek a lények, csak hoaxok. Kitalációk. Tábortüzek melletti mesék.

A bejegyzés trackback címe:

https://kriptid.blog.hu/api/trackback/id/tr762038232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ketzal 2010.06.01. 19:04:25

Kedves fiúk! Azért tévedtem az oldalatokra, mert az én német juhászom szeme is zölden világít, és azt feltételezem, hogy valami baja van.
De érdekesnek találtam az oldalatokat, és ha arra a kérdésre szeretnétek választ kapni, hogy honnan származnak az újonnan megjelent szörnyek (pld. chupachabra), nekem az a véleményem, hogy gén- ill. tudatmanipulációs kísérletek eredményei.
Ajánlom figyelmetekbe a következő oldalakat:
www.indexveszprem.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2988:agyonvertek-az-ismeretlen-szoernyet&catid=125:tovabbi-hirek&Itemid=799http:/
/www.inforadio.hu/hir/eletmod/hir-216114
Ezekben Montauk környékén megjelent szörnyekről van szó, amelyeket le is fényképeztek.
A II. világháború után Montaukban titkos katonai kísérleteket végeztek, amelyek a Philadelphia kísérlet folytatásai voltak. A Philadelphia kísérlet eredetileg hajók radar számára láthatatlanná tételére irányult, de átment téridő manipulációba, majd a téridő manipulációs kísérletek tudatmódosítási kísérletekbe torkolltak. A Montauk project állítólag akkor ért véget, amikor egy ilyen tudatmanipulációs kísérlet folyamán különböző fantázialények záporoztak be az ablakokon keresztül.

ketzal 2010.06.01. 19:18:14

A Montauk kísérlethez egyébként rémesen hasonlít a következő történet, amely Jorge Luis Borges: Képzelt lények könyve-ben található.

TÜKÖRÁLLATOK

A XVIII. század elején Párizsban kiadott Tanulságos és különös levelek egyik kötetében Zallinger jezsuita páter azzal a tervvel állt elő, hogy megvizsgálja, milyen ábrándok és tévhitek élnek a kantoni köznép közt; a bevezető felsorolásban megjegyezte, hogy a Hal olyan tünékeny, csillogó lény, melyet még senki meg nem érintett, bár sokan állítják, hogy látták már a tükrök mélyén. Zallinger atya 1736-ban meghalt, s megkezdett tanulmányát akkor egyetlen toll sem folytatta; százötven évvel később Herbert Allen Giles vette kézbe a félbeszakadt munkát. Szerinte eme Hal-hiedelem egy olyan nagyobb mítosz töredéke, amely a Sárga Császár legendás koráig nyúlik vissza.
A tükrök világa akkoriban nem vált szét, mint most, az emberek világától. Sőt nagyon is különböztek egymástól; a lények, a színek, a formák nem feleltek meg egymásnak. A két birodalom, a tükörés az embervilág, jól megfért egymással; ide-oda lehetett közlekedni a tükrökön át. Egy éjjel elözönlötte a tükörnép a földet. Roppant erejük volt, ám a véres hadakozás után győzedelmeskedett a Sárga Császár varázstudománya. Visszaverte erőiket, bezárta őket a tükreikbe, s megszabta nekik, hogy azontúl minden emberi tettet - mint valami álomban - meg kell kettőzniük. Elvette az erejüket, az alakjukat, és szolgalelkű tükörképpé fokozta le őket. Egy nap azonban majd kiszabadítják magukat e bűvös tehetetlenségből.
Elsőként a Hal kel majd életre. A tükör mélyén akkor egy halovány vonalat veszünk észre, amelynek a színe egyetlen más árnyalathoz sem lesz fogható. Utána apránként a többi forma is feltünedezik. Lassanként mindjobban eltérnek tőlünk, lassanként már nem utánoznak bennünket. Kitörnek az üveg, illetve a fém fogságából, s akkor már nem találnak legyőzőre. A tükörlények oldalán ott harcolnak majd a vizek teremtményei.
Jünnanban nem Tükörhalról, hanem Tükörtigrisről beszélnek. Másutt pedig úgy vélik, hogy ama támadás előtt kihallatszik majd a fegyverek zaja a tükrök mélyéről.

Néma Bob · http://kriptid.blog.hu/ 2010.06.01. 19:42:39

@ketzal:

Elég érdekes, amit leírtál és köszönöm az információt. Az első érdekes. Lehet szentelek neki egy bejegyzést. Bár a tudosók szerint egy lajhár, ami csupasz.

De a másodikat szerintem a legendák világába kell helyeznem.

Köszönöm a kommentet: Remélem a kutyádnak nem lesz semmi baja.

J-rex 2010.06.03. 23:34:19

Az első cikket olvastam a paranormal.hu-n is és a folytatását is de most nem találom,majd megkeresem és belinkelem.A folytatásában kiderül h elvitték dns vizsgálatra és valóban egy elpusztult lajhár volt.

M1A1-Abraham · http://rammsteinlove.honlapepito.hu/ 2010.06.06. 10:43:47

A narancssárga szemű mocsári ember::
Végül is ha ugy dönt emberre támad könnyen megtehetné. De eddig nem fordult elő, azért elég furcsa hogy gyerekek vették üldözőbe... lehet hogy nem mernék utánna futni mert ki tudja hogy hogy reagál, az állatok nagyrésze ha sarokbaszorítják támad... Meg, mi értelme van háborgatni ezeket a lényeket ha eddig semmi nagy felfordulást nem okoztak és nem öltek embert?
És mi van akkor ha nem ugyan azt a lényt látták hanem a fajuk egy másik példányát? Elvégre akkor többnek kell lennie... ha nem lőttek vagy öltek még ilyen fajt. Vagy ha nem találtak hasonló csontokat...
süti beállítások módosítása