Ogopogo

2011.07.09. 07:56

Üdvözlök mindenkit.

2 érdekes fényképet találtam a neten, amiket szeretnék megmutatni nektek. Mindkettő kép a leírás szerint ezen a héten hétfőn készült Amerikában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A képeken, bár nem sok minden látszik, egyesek azt állítják, többek között a képeket készítő David Woetzel, hogy aznap teljes szélcsend uralkodott a tónál, és viszonylag elég meleg is volt aznap. Ám mégis valami miatt egy bizonyos ponton a víz, (ezt lehet látni a képeken is) sokkal feketébb volt, illetve ahogy a szemtanúk is el mondták, 3-4 hurkot láttak ki jönni a víz sötét mélyéből. A szemtanúk kb 1,5 méterre voltak a jelenségtől és nagyjából 10-12 percig látták a lényt. (bár egyszer sem bukkant fel a feje a vízből) Aztán mint aki jól végezte dolgát, el merült a víz sötétjében, és aznap már nem is látták újra.

Mi is lehet ez az Ogopogo? Egyesek azt állítják hogy Nessie, a hírhedt Loch-Nessi tó szörny testvére lehet, de el kell keserítenem mindenkit. Nessie valójában egy Plesiosaurus, míg Ogopogo egy tengeri angolnára vagy kígyóra hasonlít. Igazság szerint senki nem tudja biztosan és pontosan hogy mi is lehet valójában ez a lény. Sajnos meg kell hogy mondjam, nem túl fotogén alkat, legalábbis Nessie jobban szeret pózolni a kameráknak, mint Ogi.

Nem tehetünk mást, mint várunk egy jobb film vagy fotó reményében.

A bejegyzés trackback címe:

https://kriptid.blog.hu/api/trackback/id/tr843052162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mormoth 2011.07.09. 18:29:33

Szerintem egyértelmű, hogy ezek nem hajó vagy szél által keltett hullámok, mint általában az ilyen történeteknél valami tényleg volt a víz alatt...Jó képek!
süti beállítások módosítása