Egy újabb történet a Fanyüvőről, köszönet mormothnak.

 

"Még 2001 júniusában sátorozni voltunk haverokkal. 5 napot töltöttünk ott "jó hangulatba" ezért kitaláltuk: "ki mer bemenni az erdőbe hogy vadállatokat lessenek meg éjszaka?" Én és 2 másik haverom (mert 7 en voltunk) bevettük megunkat az erdőbe zseblámpával és egy fényképezővel.
Olyan jó 5-600 métert múlva koszos fehér szőrpamacsokra lettünk figyelmesek szétszorva az aljzaton. Ekkor keztünk örülni hogy "hűha közel a nagy vad". mentünk még és 5 perc múlva újabb szőrpamacsokat találtunk a földön de most egy kupacban. Odamentünk megnézni közelebről és azt vettük észre hogy fentről potyog a fáról amikor felnéztünk egy nagy majomszerű valami vakardzott a fán.
Az én és a haverom száját befogta a másik haverom mert már keztünk volna kiáltozni. Néztük ahogy vakarja a göndör sűrű szőrét és hullik lefele az nagy darabokban. Mikor észrevett a szemébevilágítottunk és ekkor hatalmasatt ordított (ilyen sikoltás szerűen de közben mély is volt egyszerre). Ekkor leugrott a fáról és mi elkezdtünk futni visszanéztem  és az a valami a másik irányba kezdett futni de mi futottunk tovább.
Mire visszaértünk a sátrakhoz szakadt rólunk a víz és mikor elmondtuk a többieknek mit láttunk mondják hogy keresük meg. Elővvettek a sátorból egy légpuskát és azt mondták "majd ők le vadásszák!" Végül is nem mentek vissza mert meg győztük őket hogy légpuskával semmire nem mennek max felmérgesítik. Azóta nem is nagyon beszéltünk róla mert azt hittük az ocsó kannásbor okozta amit a helyi kisboltban vettünk."

Szerző: Néma Bob

1 komment

Címkék: fanyüvő

A bejegyzés trackback címe:

https://kriptid.blog.hu/api/trackback/id/tr33059404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása