Üdvözlök mindenkit, egyenlőre a névtelenség homályába vesződnék, ha nem baj. Jó ismerőse vagyok az oldal régi és új szerkesztőjének.

A fanyüvő nevű feltehetően emberszabású lényről lenne szó. Nem szeretnék kertelni szóval kezdjünk is bele:

 

A beszámolok alapján azt vettem észre, hogy a lény látása és hallása nem a legjobb. Ami egy vad és félénk állattól furcsa. De a szaglása feltehetően jó. Az eddigi szemtanúkat és érintetteket megkérhetem, hogy a találkozásoknál milyen élelem, vagy más szagos tárgy volt náluk? Illetve érdekelne a széljárás. Ez úgy tűnik fontos momentum.

Ugyanis egy nagytermetű feltűnő lényről van szó mi kezdetek óta nem ismert egy sűrűn lakott országban. Viszont a találkozások egy része, úgy jöttek össze, hogy a lény nem vette észre az embert, ami ilyen háttérrel roppant furcsa.

Sőt nem csak a hegységi erdőkben látták. Vagyis a feltehetően egy vándorló fajról van szó. Kiskunlacháza eléggé nem hegység, és ott nincsenek is nagy erdők, csak erdő foltok. Vagyis a lény nem élhet ott hosszabb ideig, feltehetően vándorló fajról van szó. De szaporodni is kell. Igazából ötletem nincs, milyen életmódja lehet. De hogy érzékszervei feltehető gyengesége ellenére még mindig rejtve tudott maradni, az nagy intelligenciára utal. Talán, már állatnak se nevezhető annyira.

Továbbá, érdekelne, hogy voltak-e észlelések Európa szerte, vagy a Kárpát medence az utolsó mentsvára.

 

 

Mi lehet ez a lény?

 

1, Kerepes és Pécel. Mi van közel? Ferihegy. Lehetséges, hogy a reptéri szállítás folyamán megszökött emberszabásúról, van szó. Csimpánz, gibbon, orángután. Szerintem ezek a gyanúsítottak. Bár nem hasonlítanak egyik beszámolóra sem. Lehet, hogy egy csempészet kriptid, mi megszökött. Ez nem újdonság, hogy civil reptéren ilyen lényeket csempésznek. Annak idején az FBI is „csempészet” nyíltan egy nagy acéldobozban chupacabrákat. Persze a ládába belátni nem lehetett, de a hangok azért árulkodtak, hogy nem szokványos állatkák vannak benne.

Szóval, lehet nem hazai állatról van szó. Lehet, hogy sima majom, de lehet, hogy nem.

 

2, Középkorban volt olyan babona, hogy aki sokáig lakik, az erdőbe az elállatiasodik és szőrbundája nő. Hát, ha a fanyüvő létezik, akkor eme lény ihlette. Vagyis eme lény már itt él jó ideje őshonos Európában. Középkori viszonyokat ismerve jogosan félénk. Továbbá mint említettem feltehetően intelligens.

 

3, Valami mutáns ember, vagy genetikai kisélet. Kitudja annak idején az Oroszok mit műveltek titokban, az országunkban.

 

4, Aki jártas az UFO témában. Annak feltűnhet, hogy a lény fehér / szűrkés. Meglehet, hogy egy szerencsétlenül járt nagy szürke. De elég halovány rá az esély.

 

5, Lehet, hogy az első néhány bejelentés valós, szóval láttak valamit (egyszerű szökött csimpánz vagy hasonlót, vagy csak átverték őket), de a többi bejelentő már kamuzott, jó vicc pár embert átverni. Vagyis lehet, hogy a fanyüvő csak kitaláció.

Nem akarok senkit megsérteni, akinek nem ingje ne vegye magára. De aki kamuzott az azért nézzen jó mélyen magába.

 

 

Szóval én véleményem szerint, eme lény nagy eséllyel kitaláció, illetve szökött majmot véltek új lénynek. De figyelembe véve ama tényt, hogy mindig is voltak mendemondák erdei emberről, és hasonlókról lehetséges, hogy él egy roppant félénk és intelligens emberszabású. Bár kicsi rá az esély.

 

De óva intek mindenkit attól, hogy a lényt esetleg a barlangjába kövesse. Lehet, hogy csak a gyűjtögető egyedeket látták eddig, kik élelmet visznek „haza”. Lehet, hogy csoportban veszélyesek.

 

Összefoglalva az egészet: Amennyiben létezik eme faj, roppant félénk és intelligens lehet. Senki se próbáljon, meg saját szakállára tudás illetve fizikum nélkül utána kutatni. Gyáva lény, de mint olvashattuk van mersze jószágot lopni. Tanult illetve tanuló természetvédőként, mondom: SENKI NE BUZERÁLJA. Mert lehet vissza támad és majd megy a hír hogy új emberre veszélyes bestia van Magyarországon. És a mai kormányokat ismerve naná, hogy rosszul fogják kezelni a helyzetet.

Amint többet lehet tudni és lesznek bizonyítékok, biztos, hogy lesz egy képzet csapat ki utána jár.

Amennyiben tényleg létezik a lény, genetikai, és digitális (fénykép, film) bizonyítékokkal bizonyítva, azonnal védelem alá kell vonatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://kriptid.blog.hu/api/trackback/id/tr1003093652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mormoth 2011.07.24. 17:38:25

Szerintem, ha valaki utána is ered, az minimum harmadmagával fog indulni, s valami "védekező eszközt" 100, hogy visz, úgyhogy nem hiszem, hogy félni kéne tőle, sokkal inkább arra koncentrálnék, hogy ne vegyen észre és minőségi filmet készíthessek.

De érdekes megközelítések voltak.

mormoth 2011.07.25. 11:26:02

És véleményem szerint nm igaz, hogy az érzékszevei nem túl jók, hiszen sok beszámolóban meg se kellett fordulnia, hogy meghallja a közeledőket, ráadásul olyan beszámoló is volt, ahol 30m-ről meghallotta egy ág roppanását, s amikor az egyik történetben háttal guggolt, s a szemtanúk lassan közeledtek, akkor is simán elszaladt, nem nézett hátra, csak meghallotta a járókelőket. Végül az első beszámoló, ami egy Tibi nevű sráctól érkezett. A rét közepéről meghallotta, vagy meglátta a közeledő embereket a sötétben, ez is jó érzékekre vall. Ráadásul mindig mindenhol pont akkor tűnik el amikor kell, ez sem lehet a véletlen műve.

Ám átgondolva amit írtál, hogy nagyon sűrűn egymás után érkeznek a beszámolók, és mindenki mindig megtalálja a helyes oldalt, hogy hol tüntették föl és pont ugyanabban az időben stb. Ez kicsit tényleg kamura vall, bár én még mindig hiszek a létezésében, még ha a 3/4-e kitaláció is volt.

morm

RakshasaGirl 2011.07.26. 00:38:01

Én nem adom fel a reményt.. :D
Lehet hogy vannak akik rájátszanak, de az első észlelések közül tuti van olyan ami nem csak fikció.. Az nem lehet a véletlen műve. :)

hphp 2011.07.26. 12:02:30

Nem szeretném senki kedvét elvenni, de továbbra is azt kell mondjam, hogy ez egy zsebkendőnyi ország, minden négyzetcentije az utolsó fűszálig átvizsgálva és feltérképezve. Itt nemhogy emlősnek, de még egy kukacnak is nagyon nehéz elbújnia a biológusok, természetvédők, természetjárók elől.

Tdomi 2011.07.26. 14:15:14

szerintem nem túl sok magyar biológus járkál éjjel erdőbe, vagy ha igen, akkor visz magával zseblámpát amiről tudjuk hogy elijeszti

Esprit 2011.08.14. 23:18:27

Fura,hogy csak éjjel bukkan fel. Jó persze magyarázat erre is van. Mondjuk én hiszek benne csak nem akarom,hogy ebből is yeti meg hasonló legyen. Ez nem kekeckedés csak hát lásuk be hiába van vagy is lenne róla videó és fénykép mi a biztos,hogy nem csak kamu vagy inkább pár buta ember hülyesége! És ott van az is,hogy sokan annyira bizonyítani akarnák a létét,hogy inkább kamu dolgokkal állnak elő. Az a baj ezzel a világgal,hogy olyan technika áll a rendelkezésünkre,hogy képzeletből bármikor tudunk varázsolni valóságot. Nem mondom,hogy jó lenne,ha tényleg létezne a Fanyüvő,mert ki tudja,hogy mi is ő valójában,de ne legyen kamu mítoszunk amit majd a filmesek vászonra visznek. Emberek,ha tényleg láttátok vagy hallottátok oké,de ne találjatok ki meséket. Egyszer úgy is mindenre fény derül. Noha ezzel nem azokat akarom megbántani akik tényleg szembesültek vele. Csak nem akarom,hogy majd idővel azok akik tényleg hittek benne pofára essenek! Sajnálom,ha ez bárkinek bántó volt! Én tényleg elhiszem azt amit írtok. Köszönöm!
süti beállítások módosítása