VILÁGHÍR!!!

2011.07.27. 16:21

Üdvözlök mindenkit.

Egy igazi világhírt szeretnék megosztani veletek, ami talán egyszer és mindenkorra lezárja az észak amerikai nagylábú rejtélyt. 2011 július 23-án, tehát egy szombati napon, Kanada határánál egy turista család kocsikázott a hegyekben, amikor állítólag váratlanul eléjük került a hírhedt Bigfoot, vagy magyarul a Nagylábú. A család állítása szerint ez a lény valamiért nagyon dühös volt, és szó szerint neki támadt a kocsinak. Megpróbálta felfeszíteni az ajtókat, illetve az üvegeket is próbálta be törni, de hála az égnek, ez nem sikerült neki, viszont szuvenírként ott hagyta a "slejmes nyálas váladékát" az ablakon, ami többek között szőrt is tartalmazott. A család úgy menekült el, hogy a családfő bele taposott a gázba, pedig állítása szerint ő is halálra volt rémülve és hirtelen azt sem tudta hogy melyik a gáz és melyik a fék. Szerencsére fényképeket is készítettek az ablakról, miután sikerült egy lakott településre be érniük. Ezeket a képet láthatjátok ti is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az utolsó képen éppen azt mutatja a családfő, hogyan próbálta megragadni a lény a kocsi ajtaját. A visszaemlékezés szerint az egész jármű rászkódott, ám mikor a lény látta hogy a kocsi rángatásával nem fog semmit elérni, megpróbálta be törni az ablakokat, de ezt már a család sem várta meg, és azonnal el menekültek. A szemtanúk megerősítették hogy valóban úgy néz ki a lény, ahogy azt eddig mindenki sejtette, vagyis kb 2,5-3 méter magas, zömök, erős testalkatú, rozsda barnás/feketés szőre volt, és a csukott ablakokon keresztül is érezték azt a tömény bűzt ami a lényt vette körül. Az arca valóban hasonlított a majomra, de lehetett benne emberi arc vonásokat is felfedezni, illetve a család azt is észre vette hogy mintha az egyik lábára bicegett volna, de ezt nem látták pontosan a sikítások és kiabálások közepette. Miután sikeresen el menekültek, és ez az ügy ki tudódott, az egyik egyetem kutató csapata be vállalta hogy a fényképeken is látható maszatos nyálas váladékot ami be borította a kocsi üvegét, alapos vizsgálatnak vetik alá, és így talán végre valahára pontot tehetünk nemsokára egy több évtizedes legendának, és talán végre kiderül hogy mi is pontosan a hírhedt Bigfoot, vagyis a Nagylábú.

A bejegyzés trackback címe:

https://kriptid.blog.hu/api/trackback/id/tr683104786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Néma Bob · http://kriptid.blog.hu/ 2011.07.27. 16:36:16

Naaaa....
Ezt már akár eredménynek is nevezhetjük, ha már szőrt is tartalmazott az már elég alap egy DNS tesztnek.

mormoth 2011.07.27. 16:39:57

@Néma Bob: Pontosan ezt akartam írni :)

És a bűzről olvastam, hogy a hegyi-gorillák hímjei mikor veszélyben érzik magukat, vagy félnek, olyan feromonokat bocsájtanak ki, amelyekkel az ellenséges hímeket elrémiszthetik, tehát büdöset.

Primevalboy 2011.07.27. 19:15:38

Ha a nyálminta eredményei azt mutatják, hogy ismeretlen főemlőstől származik, akkor már végre sziklaszilárd bizonyíték áll a rendelkezésünkre. Persze mi "kriptozoológia-fanok" eddig is tudtuk, hogy létezik, de itt az ideje, hogy mindenki elismerje!

Metal_Castiel 2011.07.27. 20:08:47

Aztán nehogy koppanjunk egy nagyot, mikor kiderül, hogy egy túlméretezett csimpánz volt xDD

amanojaku 2011.07.28. 00:15:28

szerintem megint valami baromságot fognak mondani.

amanojaku 2011.07.28. 11:20:10

elfogják tusolni mint eddig a legtöbb dolgot, és félrevezetik a népet. megint.
tehát nem vagyok túl optimista.

RakshasaGirl 2011.07.28. 18:37:50

Talán végre kiderül az igazság!
@amanojaku: ne legyél ennyire pesszimista :) inkább reménykedj, talán az segít.. :D

Lacusch69(Sch.Lacika) 2011.07.31. 11:58:21

Bob, nem lehet valami kapocs a bigfoot és a vörös hajú, amerikai óriás múmiák között?
(Utóbbinak létezik egy koponyája, "lovelock skull" a google-ban)

Kenneth Withaker 2011.07.31. 16:28:14

A Lovelock koponyák túl emberiek, semmi bigfoot szerű vonás nincs rajtuk. Véleményem szerint semmi közük nincs egymáshoz.

Lyphian 2011.09.03. 15:22:06

Sziasztok, nagyon tetszik az oldal, első kommentemet ide szeretném biggyeszteni :) Valóban szép bizonyíték az amit láthatunk, kár hogy ehhez az kellett, hogy egy család ennyire megrémüljön. Egy kérdés: vajon Nagyláb békén hagyta volna az autót, ha a turisták nyugodtan ülnek? Tudom, az embereknek nem ez jut először eszükbe, de kíváncsi vagyok, hiszen egy területen járunk.

Lyphian 2011.09.03. 15:25:19

Akarom mondani, egy új területen járunk. Legalábbis mi...ahhogy elnézem elég sok mindent titkolnak előlünk.
süti beállítások módosítása