Nagylábú észlelések

2011.08.01. 07:36

Üdvözlök mindenkit.

Egy érdekes és értékes térképet találtam a neten, egész pontosan az egyik külföldi crypto oldalra töltötték fel az alábbi képet:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mint látjátok, egészen megdöbbentő mennyiségű területen vélték látni a Bigfootot, Washingtontól egészen Kaliforniáig, ami azért szép nagy távolság. Aki mostanában Amerikába utazik, feltétlenül nyomtassa ki ezt a térképet, nagy segítsége lehet majd abban hogy ez alapján el látogat esetleg az illető a képen látható városokba, megyékbe, tartományokba. Még valami: Mivel mostanában eléggé megszaporodtak a blogon a nagylábú hírek, ezért már készül egy mindent átfogó nagyon részletes elemzős cikk, kezdve a leghíresebb felvétel boncolgatásától, (a Patterson féle felvételről van szó) egészen az olyan meghökkentő interjúk lefordításáig amiben egy középkorú nő szó szerint barátságot kötött egy nagylábú családdal, akiknek nevet is adott, sőt állítólag már beszélni is elkezdte tanítani őket... Háát ez mondjuk szerény véleményem szerint csak a média felé kikacsintás a nő részéről, de majd meglátjuk mi fog kisülni ebből az egészből.

A bejegyzés trackback címe:

https://kriptid.blog.hu/api/trackback/id/tr213115908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ubk 2011.08.01. 14:22:01

A NatGeo-n egyszer volt egy film a nagylábúról, s ott is volt egy hasonló térkép, csak annak az volt az érdekessége, hogy az észlelések ideje is fel volt tüntetve, melyből kiderült, hogy minden hónapban máshol látták őket. Tehát vándorol.

amanojaku 2011.08.01. 15:42:09

csak éppen nem tudtál meg a filmból semmi értelmes lényeget.

ubk 2011.08.01. 16:31:19

@amanojaku: Annyit azért meglehetett tudni, hogy az a híres film, amit a hatvanas években filmeztek a nagylábról, biztos nem hamisítvány. Kb végigjárták a maszkmesterektől a filmtrükkös szakemberekig az összes létező embert, s arra jutottak, hogy a 60-as években ez nem lehetett filmtrükk. Olyanokat elemztek pl ki, hogy a térd egészen máshol hajlik, mint az embernek, amit maszkba öltözve se lehet megcsinálni, meg a karok is jóval hosszabbak az embernél, stb.

MerchardX 2011.08.01. 17:03:26

@ubk: ez igaz, én is láttam azt a részt
süti beállítások módosítása