John Napier főemlős kutató véleménye szerint a Bigfoot valószínűleg egy Paranthropus robostusból kialakult teremtmény. Ha valaki itt látta a Missing Link/az Utolsó majomember című /egyébként nagyon jó filmet/, abban láthatott egy Paranthropus fajba tartozó majomembert.

/Amúgy hasonlít, és elég robusztus teremtmény/.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De ez a hominida csak Afrikában volt elterjedt, de lehetséges, hogy talán átvándorolt Észak-Amerikába.

A másik jelölt már sokkal valószínűbb.

Ez a Meganthropus nevű hominid, amelynek a maradványait Jávában találták meg. Erről a teremtményről egyesek azt gondolják, hogy a homo erectus óriási válfaja, míg mások Ázsiai australopithecusnak gondolják. De bizonyos elméletek szerint talán a gigantopithecus leszármazottja. Ez a teremtmény valóságos óriás volt. 

Michael Rugg összehasonlította az ember, a Gigantopithecus és a Meganthropus fogait, és arra a következtetésre jutott, hogy a meganthropus fogain kopott volt a zománc, a sok rágás miatt, ahogy az emberi fogakon.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kriptid.blog.hu/api/trackback/id/tr33055468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chelloveck · http://chelloveck.sfblogs.net 2011.07.12. 09:51:06

Én Az utolsó majomembernek egyszer az utolsó pár percére kapcsoltam oda véletlenüla tévében - és azóta hiába kajtatom!!! Neked megvan?

Néma Bob · http://kriptid.blog.hu/ 2011.07.12. 10:08:44

Sajna nincs, pedig nagyon szép film.
És mit gondolsz ezekről a kriptides dolgokról?

Chelloveck · http://chelloveck.sfblogs.net 2011.07.25. 19:03:39

Nekem megvan, a múlt héten volt a tévé kettőn!
A kriptides dolgokkal nagyjából úgy vagyok, mint mondjuk az ufókkal. Könyvben/filmben imádom, de mondjuk a valóságban nem kutatnám őket, meghagyom a fantáziának.

King Kong a legkirályabb fantáziaszülte kriptid!! :D

Néma Bob · http://kriptid.blog.hu/ 2011.07.26. 16:04:01

:D

Na ja.:D

De a Rhedosaurus is ott van.
süti beállítások módosítása