Bizonyíték Nagylábra?

2011.07.14. 18:34

Az előző hírhez kapcsolódóan van még egy Bigfoot hír, ami viszont jóval érdekesebb, és talán meg győzőbb is.

Az 1930-as évek végén egy expedíció próbált fel jutni az Észak-Amerikai Mount St.Helens nevű vulkáni hegyre. Azt tudni kell hogy 1980 május 18-án hatalmas vulkán kitörés volt a hegyen, és több mint 401 métert vesztett a magasságából. Ez azért is fontos, mert a vulkán kitörés elött, ami a képen is látható:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

teljes mértékben hó borította, illetve egy hatalmas erdőség is létezett a hegyen.

Ezért nem meglepő hogy az expedíció tagjai, miután nagy nehezen felmásztak a hegy tetejére, vissza felé menet, kénytelenek voltak egy másik útvonalon le ereszkedni a völgybe, ugyanis járhatatlan lett az a "csapás" amin keresztül fel mentek. Ezért is történhetett az meg, hogy egy érdekes élőlény friss, és ez alatt kb pár naposat kell érteni, holtestét találták meg a hóban. (alább látható is a lény fekete-fehér fényképe is)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A képen, bár eléggé régi felvétel, tisztán kivehető egy valóban érdekes lény teste.

Figyeljük meg alaposan a hátsóját, és a hátsó lábakat. Ha ez egy medve lenne, akkor sokkal másabb lenne a hátsója, sokkal vastagabb, sokkal állatibb. Illetve a hátsó vádlikat is érdemes jobban meg nézni, ugyanis azok jól kivehetően, egy izmos, hosszabb távra is alkalmas, 2 lábon járást tudnak biztosítani, illetve a medvéknek sokkal zömökebb és vastagabb lábuk van, tehát érdekes fényképpel állunk szemben. Azt már gondolom mindenki le szűrte hogy ez nem lehet Puma sem, vagy egyéb macska féle, ahhoz túlságosan is majom szerű a test és annak el helyezkedése. Na meg a nagymacskák nem tudják úgy be hajlítani a hátsó térdeiket, ahogy ezen a képen lehet látni.

A bejegyzés trackback címe:

https://kriptid.blog.hu/api/trackback/id/tr463067816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mormoth 2011.07.14. 19:53:36

Hihetetlen kép, az a fura hogy én még nem hallottam erről....Nagyon köszönöm a cikket! Egyre jobbak vannak a blogon :D Viszont ezek a balfácánok igazán készíthettek volna egy közelibb, többet mondó képet....
süti beállítások módosítása