Üdvözlök mindenkit.

Érdekes fényképre bukkantam a neten, és nagyon úgy néz ki hogy ez a kép valódi.

A helyszín Nagy-Britannia, a Windermere tó.

Alant látható is a képen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2007 március 17-én, a kora hajnali órákban amikor még a tavon erős köd volt, felbukkant egy érdekes vízi lény, amit sikeresen le is fényképeztek. Ezt a lényt Bownessie-nek hívták, abból fakadóan hogy a sziget országban 2 híres lény él. Nessie, és Bessie. Ezek nevének a keresztezéséből jött össze a Bownessi. Nézzük a képet:

 

Mint látható, 4 púp "lebeg" a víz felszínén, és ahogy a képen is látszik, ez a lény sokkal kisebb lehet mint maga Nessie, tehát kizárt hogy egy másik Plesiosaurus lenne ez a lény.

Én úgy gondolom, hogy ez egy Zeuglodon, vagy más néven tengeri ló angolna, ami valójában egy Basilosaurus. Vagy ha az nem, akkor a Zeuglodon egyik unokatestvére lehet.

Mindenesetre ez is érdekes kép, és bár igaz hogy néhány szkeptikus azt állítja hogy ezek csak egymáshoz kötözött szemetes zsákok, szerintem a képen igenis egy ismeretlen élőlény háta látható.

Kíváncsiak vagyunk hogy Ti mit gondoltok? Szerintetek valóban csak szemetes zsákokról van szó? vagy tényleg egy új tavi szörny szállt be a nézettségi harcba?

A bejegyzés trackback címe:

https://kriptid.blog.hu/api/trackback/id/tr333069083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mormoth 2011.07.15. 10:49:35

Atz érdemes megvizsgálni, hogy ez a hátán lévő csontkinövés, taré, gerinc, avagy a lény kígyózik. Én mindenképpen azt mondanám, hogy ez egy a hátán lévő kinövés, így akár nagyobb is lehet, de ez csak egy teória...

RakshasaGirl 2011.07.23. 10:52:48

Szerintem nem szemeteszsákok.. Viszont ahogy mormoth mondta: Érdemes lenne megnézni hogy csontkinövés, taréj, avagy más dolog lenne-e. Szemeteszsákokhoz képest szerintem túl szabályosak.. Plusz azok szinte egyből elsüllyednek ha vízbe dobják őket. A közeli folyó legmélyebb részén egy halom van belőlük..
A másik ami feltűnt, az a hullám amit maga után húz. Ha négy sima zsák lenne, akkor azok valószínűleg ringadoznak a víz tetején, lassan sodródva. Ez viszont látványosan nagyobb sebesség mint egy pár zsák szemété.. Egy motorcsónak sebessége nincs meg, ahhoz nem elég nagy a hullám, de úgy 10-20km/h meglehet.. egy gyorsúszó is hasonló csíkot húzna, ha a kezével nem törné meg a vonalat, az ő sebességük pedig közeli a fenti értékhez.. (kb 10-15 km/h)

Syracuse 2012.07.23. 22:57:32

És mi van, ha az a csontkinövés a fején van? :O :D
süti beállítások módosítása