Albinó Nagyláb

2011.07.24. 15:59

Üdvözlök mindenkit.

Nem semmi videóra bukkantam a neten. Senki nem tudja pontosan hogy ez átverés, vagy valódi felvétel. A videón sajnos nem sok minden látható, lévén tök sötétben vették fel, viszont a felvétel végén, hála az égnek, a lámpát pontosan a lény arcába világították, szóval simán meg lehet látni az arcát. Ja és még valami: Nincs az az idegesítő remegés a felvétel alatt, ami szinte az összes ilyen videóban látni lehet.

https://www.youtube.com/watch?v=U7g4xtScS5U&feature=player_embedded

Ezen a felvételen pedig kinagyítva, és merevítve látható a lény feje és arca:

https://www.youtube.com/watch?v=m9mODuktTEw&feature=player_embedded

Ha ez egy átverés, akkor azonnal jelentkezzenek a készítők a legközelebbi speciális effekt stúdióba. Ha viszont valódi, és a felvételen egy albínó Nagyláb látható, nos, akkor ez a felvétel minden bizonnyal 100-szor jobb és hitelesebb mint a Roger Patterson féle felvétel, ami eddig az egyetlen hitelesnek vélt videó volt a Nagylábról:

https://www.youtube.com/watch?v=FWGYTHK3E30

A bejegyzés trackback címe:

https://kriptid.blog.hu/api/trackback/id/tr803093849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mormoth 2011.07.24. 17:51:23

nekem kicsit kamunak tűnik...nagyon fura a felvétel, ha megnézitek kint így nem is tud egy zseblámpa világítani, mármint ilyen kis területre távolságtól függetlenül, és nagyon "animációs", elmosódott a nagyláb mozgása...

amanojaku 2011.07.24. 19:15:01

ha valódi: nagyon sirály!!!
ha kamu: nagyon jól meg van csinálva

Primevalboy 2011.07.24. 21:51:38

gyanúsan emlékeztet egy állítólagos chupacabra videóra.

Lyphian 2011.09.04. 12:48:58

A lény elfordul a valószínűleg erős fény miatt, ez azt jelenti hogy a szeme hozzászokott a sötétséghez, vagyis már jó ideje kint szompolyog :D Ez az egyetlen dolog szól amellett, hogy a videó nem átverés...
Viszont nem hiszem el hogy egy ember egyedül éjszaka kész kamerával a kezében mászkál egy erdőben, és amikor meglát egy ijesztő alakot csak így reagál: 'what was that?' Semmi csúnya szó, semmi kiabálás (tudom, nem mindenki ilyen, nagyon helyes). Viszont ez is megkérdőjelezi a valóságtartalmat: a videó egyből leáll miután a lényt láthattuk (???).
süti beállítások módosítása