Hír a Fanyüvőről

2011.07.06. 14:40

 Nem régibben az e-mail címemen megkeresett egy srác, akinek a nagyapja és persze ő is látta a Fanyüvőt.

Ezt a két esetet szeretném leírni:

A srác nagyapja a Mátrában dolgozott mint bányász a 80-as években. Amikor nem dolgozott egy faházban aludt, nem messze a bányától. Egy éjszaka arra ébredt, hogy a ház körül és a háztetőn mászkál valami. Az öreg fogta a vadászpuskáját, majd kirohant a ház elé. A tetőn egy alacsony, szőrös állat guggolt, aminek a bundája mintha őszült volna. A szemtanú csimpánzhoz hasonlította, csak nagyobb volt. Egy ideig bámulták egymást, majd a teremtmény leugrott a tetőről, és a fák közé rohant. 

Az öreg ott hagyta a munkahelyét, és máshol vállalt állást.

Valószínűleg azért látszhatott kisebbnek mert épp guggolt, vagy talán egy fiatalabb példány volt. Legalább már tudjuk milyen az arca. Majomszerű.

A következő alkalom 2006-ban történt. A szemtanú és a barátai a Heréd nevű falu közelében szalonnát sütöttek. Miután bealkonyodott a szemtanúk különös zajokat kezdtek el hallani, mintha valami ugrált volna a fák között.

Amikor felnéztek, tőlük húsz méternyire az egyik fán egy humanoid teremtmény állt, aminek a testét vékony bunda fedte. A lényen nem látszott mintha zavarta volna őket. A szemtanúk hamar elmenekültek onnan.

Köszönöm neki a bejelentést.

Ha valaki látta, vagy hallott a teremtményről kérem küldjön levelet a következő e-mail címre: istvn.orosz@gmail.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kriptid.blog.hu/api/trackback/id/tr1003044513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mormoth 2011.07.06. 16:18:20

Egyre több a sztory az állatról :D
süti beállítások módosítása