Grassman...Az igazi King-Kong.

2011.11.26. 10:43

 1869. Ohio. Gallia megye.

Egy férfi és a lánya sétálgat az erdőben. Ezt az erdőt valószínűleg vadgesztenye alkotta, a kis család pedig terméseket jöhetett szedni ide. A fák közül egy közel három méter magas teremtmény jött elő. A testét gesztenyeszínű bunda borította, az arca egy majoméra hasonlított.

A szörnyeteg elindul a két ember felé. Az apa védelmezően a lánya elé lép, de a teremtmény csak közeledik. A lány ekkor felkap egy sziklát, és a bestiának vágja, mire az elmenekül.

Ez volt az Ohioi Grassmanel történt első találkozás, innentől gyakran látták a teremtményt. A leírások megegyeztek. Egy nagylábnál is nagyobb vörösesbarna vagy fekete bundás majomszerű lény, aminek a testalkata izmos. Az arca egy emberszabású majomé, de a beszámolók szerint rendes, gumós fogazata van /mindenevő/.

1996-ban egy nő, a Pleasant városka közelében lévő házánál látta a Grassmant. 

2002-ben pedig egy Bentonvilli vadász gipszöntvényt készített az állat egyik lábnyomáról. Nagyobb mint egy bigfooté, valamint a keskenysége alapján sokkal inkább a két lábon való járáshoz alkalmazkodott.

2006-ban újra felbukkant a Cambridge környéke Salt Fork State Parkban. Egy fiatal pár épp piknikezett a kutyájával, amikor feltűnt nekik, hogy egy nagydarab alak koslat utánuk.

Hazaindultak, de a lény egy bizonyos távolságból követte őket. Végül a férfi és a nő elmentek. 

2003-ban Egy anya és a fia látta. Columbiana megyében épp kilovagoltak. Tél volt, a fiú az egyik facsoport szélén észrevett egy különös dolgot. Először egy fának vélte, de amikor meglátta, hogy a fának karjai és lábai, meg persze bundája volt, felül kellett vizsgálnia az elméletét. A lénynek fehér bundája volt és megközelítőleg 3 méter magas lehetett.

2004-ben a Tuscarawas megyében lévő Tappan tónál egy férfi, a felesége és egy közös barátjuk épp horgásztak. 23:00 lehetett, amikor meghallottak egy női sikolyra emlékeztető hangot. Még háromszor megismétlődött az állatias üvöltés. A szemtanúk a kocsihoz rohantak és elhajtottak.

2009-ben Caroll megyében egy srác a barátaival és a barátnőjével egy kis kempingházban szálltak meg. A fiú hajnali 3-kor kiment a hátsó udvarba, hogy rakjon az ott lévő kemencében égő tűzre. A közeli dombok irányából hirtelen üvöltést hallott, amit kutyák ugatása követett.

2007-ben pedig a Dél Karolinai Bolivíában több állattal is végzett.

A teremtmény búvohelyein általában találnak állati tetemeket, amiknek hiányzik a májuk. Tiszta horror. Másik érdekes dolog, hogy a teremtmény látszólag okosabb fajhoz tartozhat mint a Bigfoot. 5 fős csoportokban látják, amikben látszik, hogy együtt működnek, valamint a közelben gyakran találnak ágakból szőtt primitív kunyhókat.

 Kicsit fejlettebb a sasquatch fészkénél. Ez azt jelenti, hogy talán Bigfoot a Grassmanhez képest, olyan mint az Australopithecus a Homo Habilishez képest fejlettség dolgában.

És létezik, több nyomot, ürüléket és lakhelyet találtak, hogy csak délibábnak nevezzük.

Feltehetjük a kérdést, hogy akkor mi is lehet ez a teremtmény. Túl emberszerű ahhoz, hogy Meganthropus vagy Gigantopithecus lehet. Nekem van rá egy elméletem. Ha voltak törpék az őskorban, miért ne lehettek volna óriások? Na nem a fotoshoppolt csontvázakra gondolok.:D

Hanem, hogy létezhetett egy olyan emberi alfaj, ami tényleg hatalmasra nőtt. Talán a Homo Erectus egyik faja érte el ezt a magasságot, és talán az ő leszármazottai lehet a Grassman.

A bejegyzés trackback címe:

https://kriptid.blog.hu/api/trackback/id/tr733412762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KMJ 2011.11.26. 15:57:04

Meggyőződésem; hogy csak idő kérdése, hogy találjon a tudomány kriptid humanoidát élve vagy halva.

KMJ 2011.11.27. 09:51:11

Találtam e szőrös humanoidáról egy kb egy órás angol nyelvű videót több részletben:
www.youtube.com/watch?v=uF-GIlOAZS0

Meg találtam egy 4 perces nevetséges horror monsters filmek válogatást is XD:
www.youtube.com/watch?v=ubYC5h0jmq0

Mty 2011.11.27. 10:51:03

Érdekes cikk, de ez az állat szerintem vagy kamu, vagy egy "mezei" bigfoot.
Ha jól értem, a különbség annyi, hogy ennek más a színe, és magasabb. Ami a színt illeti, ha belegondolunk, a gorilláknál is vannak különböző alfajok, fajok, mégis szinte ugyan olyanok (béke majdani poraikra). A méret pedig, amíg nem fognak el egy élő Grassmant, csak becslés, egyszerű találgatás. Mondanék egy példát. tegyük fel, félsz az egerektől. Miközben ezt a cikket írod, hirtelen megjelenik a széked alatt egy egér. Azt a kis öklömnyi dögöt biztos vagyok benne, hogy egy 20 centis patkány méretű gigantomausnak fogod vélni. Pókoknál detto. Szerintem ezek egyszerű bigfootok lehetnek ha léteznek.

"És létezik, több nyomot, ürüléket és lakhelyet találtak, hogy csak délibábnak nevezzük."

Nyom... Itt gondolom a láblenyomatokat érted. El nem tudod képzelni, milyen egyszerű ilyeneket legyártani PONTOSAN!. A készítés technológiáját nem szeretném leírni, a National Geographicon van róla egy nagyon szép videó. Az egyetlen bibit a lenyomatoknál a majmokra jellemző rece jeleni, mert az emberi nem jó. Itt 2 lehetőség van: vagy rászánsz pár hónapot, és elsajátítod az emberszabásúak láb struktúráját, vagy bemész az állatkertbe egy kis gipszel, és megkéred a majmokat gondozót hogy csináljon neked egy öntvényt a majmoktól, mert ők a kedvenc állataid, meg hogy az a hobbid hogy állatnyomokat gyűjtesz, és már mindenféle ilyen ritka oposszum, meg medve, meg mindenféle ritka öntvényed van, és már csak a majomé hiányzik.(és adsz neki valami jó bort)

Lakhely. Ennél nem is szaporítom a szót, a haverokkal egy nyári délutánon simán ilyeneket, és hogy a maradványok meglegyenek, viszünk be tehén magzatburkot, meg elütött állatokat az út széléről.

Ürülék. Oké, ebbe nem mennék be. Hogyha azonosítják hogy mitől lehet, akkor miért beszélünk még mindig kripditről?

Szóval szerintem hoax. Vagy bigfoot, de amíg az sem elismert lény, addig inkább kamu egy a kétajtós nercbundába tekert szekrény.

maskedmagicianfan · http://kriptozoologia-kitalalt.blogspot.com/ 2012.02.08. 21:58:33

Am azok a "kunyhók" olyanok, mint amiben az egyik részben Bear Grylls is 'megszállt'.

leleplező-kártevő 2012.08.25. 18:26:46

Nem lehet a Homo erectus valamelyik faja, ugyanis a Homo erectus volt maga egy faj. Több írásból is kiderült számomra, hogy a sorok írója nincs igazán otthon a rendszertanban, illetve a rendszertani elnevezésekkel, és azok jelentésével. én mielőtt hülyeséget írnék, inkább utána néznék a (rendszertani) faj fogalmának, illetve a faj feletti, és faj alatti rendszertani egységek elnevezésének, és a mögöttük rejlő fogalmaknak. Keziccsókolom.
süti beállítások módosítása