Újabb bejelentés...

2011.07.10. 09:01

 Ez az egyik legkorábbi bejelentés a Fanyűvőről. További érdekes dolgokat tudtunk meg a lényről, hála ennek a tegnapi bejelentésnek. Úgy látszik, hogy Nógrádban is lehet észlelni...

További leveleket küldhettek az istvn.orosz@gmail.com címre, vagy a facebook oldalunkon.

Az eset egy kicsit régen történt valamikor 1998-ban ha jól emlékszem. Szorospatakon voltunk a helyi ifjusági táborban. Ugye fiatalként előszeretettel szöktünk ki cigizni a házak mögé, vagy a fák közé és ekkor is így tettünk, de talán egy kicsit túl messzire is mentünk. Azt tudni kell hogy a tábor körül egy kerítés van a vadállatok ellen de csak ott ahol közvetlenül csatlakozik az erdőhöz. Szóval míg mi szívtuk kint a cigit egyik haverunk félrevonult hogy könyítsen magán, egyszer csak jön vissza sietve hogy egy csávó mászkál a tábor területén. Odamentünk és láttuk ahogy a kerítésen átmászik egy férfi. Férfinek hittük, mert sötét volt, de annyira görnyedt és hosszú volt. Nem mondanám hogy magas, mert a görnyedt tartása miatt nem tűnt annak. Felmászott a kerítésre és mikor leért visszapillantott, de ezt csak a szemeiből tudtuk. Ekkor az egyik gyerek aki ott volt bekapcsolta a zseblámpáját és rávilágított. Egy másodpercig tartott amit láttunk de én majdnem felordítottam. Az előző leírásoknak szinte tökéletesen megfelelő alak volt aki a fény hatására mintha megijedt volna majd furcsa mozgással a fák közé rontott. Nem bírta követni a haverom a lámpával bár ez lehet a meglepődöttség eredménye. Az emlék kicsit homályos már jó rég történt de az alakot nem felejtem el. A rajzokhoz döbbenetesen hasonlít, de azt azért nem merném állítani ennyi év távlatából hogy megegyezik. Megijedtünk mindanyian tudtuk hogy valami furcsát láttunk mégsem beszéltünk róla. Másnap már úgy poénkodtak a többiek hogy "egy rohadt csöves átmászott a kerítésen". Jól tudták ők is hogy az nem egy hajléktalan volt. Másnap egyébként összehívták az összes táborozót és kérdezősködtek hogy ki szökött ki éjszaka mert hallották hogy az udvarba és a bográcsnál valaki mászkál de mikor kinyitották az ajtót nem volt ott senki. Másnak reggel viszont a bogrács körüli helyen felvolt borulva néhány szék és elvitte valaki a kiteregetett ruhák egy részét. Pedig mi nem is arra voltnuk hanem egyenesen a ház mögé az erdős részre mentünk amíg a felnőttek háza jóval arrébb van. Ennyi lenne a történet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kriptid.blog.hu/api/trackback/id/tr763054169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.07.10. 15:23:29

Nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy a megélénkülő tevékenységének az állatnak van valami köze ehhez?
nol.hu/mozaik/vegveszelyben_a_szlovakiai_magas-tatra_

Metal_Castiel 2011.07.10. 16:21:07

Ez 2004-ben történt, de ez az eset pedig '98-ban. Ha van oka a szaporodó beszámolóknak akkor 1. vicces kedvű polgárok, 2. Amint meglátták, hogy valaki írt róla, már nem féltek ők is megosztani a dolgokat. Esetleg mindkettő. Gondolom én.

Néma Bob · http://kriptid.blog.hu/ 2011.07.10. 17:23:35

@Piere de La Croix:

Arra gondolsz, hogy talán átjön a határon, mivel az élőhelye veszélyben van?

@Metal_Castiel:

Reménykedjünk a másodikba Castiel.

ubk 2011.07.10. 19:54:14

@Néma Bob: Mondjuk nem lehet hülyeség ez sem, hogy mostanában ezért lehet több ilyen lényt szlelni, mert veszélyben van a Tátrában az élőhelye.

amanojaku 2011.07.11. 08:43:56

ebben a tátra- dologban lehet valami... mindenesetre tetszik a mi kis kriptidünk.
szerintetek ő vitte el a kiteregetett ruhákat?

mormoth 2011.07.11. 21:12:20

@Néma Bob: Kedves NémaBob, küldtem már egy beszámolót, és nem akarok tolakodó lenni, de találtam egy nagyon jót, amit meg szeretnék osztani veled és mindenkivel, majd e-mailben elmagyarázom hol leltem rá, rászánnád az időd hogy elolvasd kérlek?

üdv:mormoth

Néma Bob · http://kriptid.blog.hu/ 2011.07.12. 06:05:09

El is olvastam.
Már is kirakom.
süti beállítások módosítása